Κυριακή 12 Μαΐου 2019



Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26 ης Μαΐου συμμετάσχουμε ως ευαισθητοποιημένοι συνδημότες, με αίσθημα συνεργασίας και συλλογικότητας’ στο ψηφοδέλτιο
«ΕΡΜΙΟΝΗ ΞΑΝΑ».

Δεν διεκδικούμε μοναδικότητα στην γνώση της λύσης των προβλημάτων, στην αγάπη για τον τόπο μας και στην πατριωτική μας ευσυνειδησία.
Απλά, σταθερά και δυνατά κάνουμε ένα βήμα μπροστάπροσπερνώντας το χθες για ένα καλύτερο και ουσιαστικότερο αύριο στον τόπο μας.
Διαθέτουμε τον χρόνο μας και δίνουμε προτεραιότητα για συμμετοχή στα συλλογικά δημοτικά δρώμενα που αφορούν όλους μας.
Συνδυάζουμε τις αρετές και τα προτερήματά μας για το καλό όλων των συνδημοτών μας.

Στο κάλεσμα της πολιτικής πρότασης του Ιωσήφ Γανώση και του συνδυασμού «ΕΡΜΙΟΝΗ ΞΑΝΑ» συμμετέχουμε ανεξαρτήτως ιδεολογικής ταυτότητας και παραταξιακής Δημοτικής επιλογής, σε μία αρμονική σχέση συνεργασίας με αυτονομία και αξιοπρέπεια ίσων αποστάσεων, προσπαθώντας να εκφράσουμε με τον καλύτερο τρόπο την Ερμιόνη του αύριο αλλά και το εκλογικό νόμο που είμαστε συνταγματικά υποχρεωμένοι να υπηρετήσουμε.

Δημιουργούμε καθημερινώς σχέσεις συνεργασίας, δημιουργικού διαλόγου, πολιτικής σκέψης και σχέσεις εμπιστοσύνης που μέρα με την μέρα εξελίσσονται σε σχέσεις φιλίας για να αντανακλάσουν στον διαιρεμένο επί χρόνια κοινωνικό μας ιστό.
Δεν ανταγωνιζόμαστε και δεν δημιουργούμε εμπόδια σε κανέναν ευαισθητοποιημένο συνδημότη μας.

Θωρακίζουμε και αυτονομούμε το ψηφοδέλτιό μας από οποιονδήποτε προσπαθεί καθημερινώς να υποσκάψει με έριδες και παρασκήνια και τους προσπερνάμε με χαμόγελο αφήνοντάς τους στο γκρίζο πολιτικό τους παρελθόν.

Εμπιστευόμαστε την πολιτική καθοδήγηση του ιδρυτή του ψηφοδελτίου μας Ιωσήφ Γανώση και πιστεύουμε ότι με το όραμά του και την εμπειρία του θα μας οδηγήσει σε αυτούς τους κοινούς στόχους που όλοι μας και όλοι σας έχουμε για την ΕΡΜΙΟΝΗ, για την ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Εμπιστευτείτε μας γιατί ένα πράγμα μπορούμε να υποσχεθούμε. Ότι θα προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο και δημιουργικότερο αύριο από το ΧΘΕΣ.

Εμπιστευτείτε μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου